Rozpoczynamy Ferie!

30 stycznia 2012 roku Fundacja wraz z Dzieciakami  z zaprzyjaźnionej już świetlicy w Koleczkowie z  oficjalnie rozpoczęły ferie zimowe.

Zaprosiliśmy dzieciaki do świata zabaw w Gdańsku – Loopy’s  World, gdzie przez kilka godzin mogły rozładować swoją nieskończoną energię dzięki różnym zjeżdżalniom, trampolinom, labiryntom oraz innym atrakcjom zachęcającymi do beztroskiego brykania.  Radość z kolorowego szaleństwa udzieliła się również opiekunom, którzy początkowo nieśmiało, ale jednak z dziecięcą radością ulegli zabawom.

Oczywiście po takim wysiłku należy się porządny obiad z deserem. Dzięki uprzejmości   właściciela oraz pracowników restauracji Karczma Polska Zagroda w Sopocie dzieciaki miały możliwość zjedzenia pysznego posiłku oraz spróbowania najlepszej drożdżówki na świecie.  Pomimo siarczystego mrozu na zewnątrz,  ciepła atmosfera w lokalu, wystrój oraz rozgrzany kominek sprawiły , że z twarzy maluchów nie schodził  gorący uśmiech.

Pragniemy podziękować wszystkim osobom dzięki którym  udało się ofiarować dzieciakom  kilka godzin radości, a bez których ten dzień nie byłby tak ciekawy.
Szczególnie dziękujemy  Karczmie Polska Zagroda , w której obiad był cudownym zamknięciem atrakcji dnia.

Zapraszamy do obejrzenia galerii.