Tiger rozdał stypendia w Krakowie

W dniu 6 sierpnia 2011 roku Fundacja Darka Michalczewskiego „Równe Szanse” rozdała po raz kolejny stypendia sportowe najbardziej potrzebującym młodym sportowcom.
Dzięki współpracy z Lang Team Fundacja mogła wręczyć stypendia podczas zakończenia 68 Tour de Pologne. Uroczyste przekazanie odbyło się na Krakowskich Błoniach po zakończeniu ostatniego etapu kolarskiego wyścigu.
Podczas ceremonii nie mogło zabraknąć przyjaciół Fundatora i Fundacji. Na scenie obok Dariusza Tigera Michalczewskiego pojawili się: . Gwiazdy sportu oficjalnie przekazały stypendia młodym, zdolnym i ambitnym zawodnikom, którzy dzięki wsparciu Fundacji „Równe Szanse” mają możliwość kontynuowania swoich sportowych pasji.
Niestety nie wszystkim laureatom termin ten pozwolił na pojawienie się  podczas oficjalnego wręczenia. Na szczęście grupa stypendystów godnie reprezentowała wielkich nieobecnych.
Wśród tegorocznych stypendystów z całe Polski znaleźli się pięściarze, piłkarze, kolarze, tancerze, pływacy i zapaśnicy.